Halloween fest :D

                                                            chacha alla söta bloggläsare ! 

 
Eller vad säger man när klockan är 15:29 på dagen ?
iaf.. vaknade kanske för en timme sen har kollat på teve och ätit frukost oj vad tiden går snabbt ! det är redan "Fars Dag" imorgon känns som det är det typ 4 gng per år ? men om det inte är det så går tiden väldigt snabbt ! glöm inte nu att ge era pappor något fint på Söndag anyway.. igår var det halloweenfest !! den bästa festen i mitt liv ! festen började 6, ;$  först gick vi typ "spökrunda" på övervåningen det var grymt läskigt ! ;o dem var jätte bra utklädda och så orkar inte berätta om spökrundan, för det tar så lång tid, och då orkar ni inte läsa Men jag kan berätta att det var en jätte läskig clown med på spökrundan som var läskigast ... aja sen glömde man den läskiga spökrundan efter som det blev så många tryckare haha.. det var jue åttorna som hade ordnat festen så dem såhär ropade ut i mikrofonerna: NU är det tryckare, ta en partner helst kille och tjej ! 
det var jätte varmt där inne  alla åttorna ba: NU KÖR VI RINGEN ! Ringen går till såhär: alla som är med på festen ställer sig i en stor ring medans disco eller pop musik är på sen dem som står i ringen får gå iin i ringen, typ 1 i taget eller 3 st. Och får göra sina moves ! sen när man har gjort det så går man ut i ringen medans alla aploderar och skriker medans någon annan går in i ringen  
det var grymt kul sen så ropade dem ut i högtalarna: det har kommit önskemål om att vi ska köra tryckare ! så då kommer vi göra såhär: man börjar med en partner   sen när vi stoppar musiken så ska ni byta partner så snabbt som möjligt !
så jag dansade med Melvin,anton,elias och lite tjejer oxå   sen så var det sista tryckaren

nej, ska inte tråka ut er hare så bra ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0