Gröna Lund :)

Godmorgon ♥ Har precis ätit upp min frukost, och nu kollar jag på Tv4 för att dom pratar om bästaa ITALIEN :D Idag kl: 10:30 ska jag träffa Linnea vid busshållsplatsen och vi ska åka till Gröna Luuuunnd ;D Vi ska typ vara där tills det stänger ;) Måste åkkkaa Twister! Alla har typ sagt att den äe as rolig så få se om dom har rätt x) Emilia, Tora och Emilie skulle också dit idag så få se om vi kanske träffar dom :)
 

Igår:
 så var det Birka med klassen :) Båten dit tog 1 timme och 45 min -.- Men under tiden, på vägen dit så spelade vi Bubblan och körde  Sanning eller konka :) Det var jag, Emilia, Emelie,Tora,Ino,Shelby,Love och Arvid som satt vid typ 1 bord :) ♥  Blev lite diskussioner då och då .. Men det ska vi inte gå in på nu :p Vi fick en guidetur i 30 min, om vikingatiden då :) Det var ju kul.. typ.. xp Sen så var det tipsrunda, och det var lite konstig, ibland så visste man inte var man skulle och fråga 8 fanns lixom inte :p Men annars så var det bara roligt :D Senare så började mardrömmen, myggorna hittade mej och börja ge mej myggbett :( Det var ju inte så kul.. -.-
Sen när kl: var 17:00 så var vi framme :) Jag och några andra åkte hem själva, pallade inte åka med klassen ;) Det var typ bara det, just nu så äe jag inne på facebook, och ska snart lägga fram kläderna som jag ska ta på mej :) Skriver kanske inte mer när jag kommer hem från Grönan, kommer nog vara as trött dåh, så det blir fler inlägg imorgon :) 

Kiss and Hugs ♥Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0